JACK & JONES και ONLY -15% εώς 7/5

:
:
:

Επένδυσε στον εαυτό σου! Όχι στα μεταφορικά!

Εναλλαγή Πλοήγησης
Καλάθι

Τρόποι Αποστολής

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται σε 1-6 εργάσιμες ημέρες με ΕΛΤΑ courier ή Γενική Ταχυδρομική. Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Για αποστολές προς Κύπρο κάτω των 180€, το κόστος αποστολής είναι 9.90€ και για αποστολές άνω των 180€ είναι Δωρεάν. Η αποστολές προς την Κύπρο γίνονται με την ACS courier.

Με την περάτωση της παραγγελίας, το bigblu.gr αποστέλλει e-mail με τον κωδικό της αποστολής. Με αυτόν τον κωδικό μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέσω του site και να γνωρίζετε που βρίσκεται κάθε στιγμή.

Αλλαγές

Για την Ελλάδα η αλλαγή του προϊόντος είναι δωρεάν. Η αλλαγή γίνεται δεκτή εφόσον πραγματοποιηθεί μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

Για την Κύπρο, επέλεξε την εταιρεία ACS COURIER με την οποία σας στείλαμε το δέμα σας και με χρέωση δικία σας, σε περίπτωση που επιλέξεις άλλη εταιρεία για την επιστροφή, ή στην περίπτωση επαναλαμβανόμενων αλλαγών που αφορούν την ίδια παραγγελία, τα έξοδα σας βαρύνουν αποκλειστικά και διαφοροποιούνται ανάλογα με την εταιρεία, το βάρος του δέματος κλπ. Η αλλαγή γίνεται δεκτή εφόσον πραγματοποιηθεί μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

Αλλαγή στο νούμερο ή στο σχέδιο. Για αλλαγή σε ένα προϊόν, η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν τα μεταφορικά, ενώ για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα χρεώνεστε τα μεταφορικά.

Στη συνέχεια ολοκληρώνεις μια παραγγελία στο e-shop μας γράφοντας στα σχόλια "ΑΛΛΑΓΗ" με τρόπο πληρωμής "Αντικαταβολή". Έτσι δεσμεύουμε το απόθεμα και περιμένουμε την επιστροφή του προϊόντος σου για να γίνει η αλλαγή και να σας στείλουμε το καινούριο προϊόν. Σε καμία περίπτωση δε γίνονται αλλαγές με άλλο τρόπο πέραν της παραγγελίας αλλαγής και του τηλεφώνου.

Αλλαγή λόγω ελαττώματος του προϊόντος ή λάθος σχεδίου. Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

Θα σας παρακαλούσαμε, για τις αλλαγές, να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική ή την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier και όχι κάποια άλλη εταιρία της αρεσκείας σας, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε εσείς τα μεταφορικά έξοδα. Στέλνετε το δέμα από την Γενική Ταχυδρομική ή από την ΕΛΤΑ Courier και πείτε να γίνει με χρέωση στo bigblu.gr (ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ) και στη διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω.

(Η αντικαταβολή χρεώνεται €1,90 μόνο εάν την επιλέξετε εσείς ως τρόπος πληρωμής)

Επίσης μπορείτε να καλέσετε την Γενική Ταχυδρομική ή την ΕΛΤΑ Courier και να τους ζητήσετε να έρθουν να παραλάβουν το δέμα από το χώρο σας,χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση. Το τηλέφωνο της Γενικής Ταχυδρομικής είναι 210 4851100 και το τηλέφωνο της ΕΛΤΑ Courier είναι 210 6073000 ενώ επιπρόσθετες πληροφορίες θα βρείτε και στο site http://www.taxydromiki.gr/ και στο https://www.elta-courier.gr/

Επιστροφή χρημάτων

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η διαδικασία ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής.

α) να μην είναι χρησιμοποιημένο.

β) να μη φέρει εσωτερικές ή εξωτερικές φθορές

γ) να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με την απόδειξη αγοράς του.

δ) για να προστατευθεί το κουτί του προιόντος πρέπει να είναι τυλιγμένο

με κάποια σακούλα ή συσκευασία και έχουν επιστραφεί μαζί με το προϊόν τα καρτελάκια του και η απόδειξη αγοράς.

Το ποσό επιστρέφεται ανάλογα με τον τρόπο που έχεις πληρώσει: εάν έχεις χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα, το ποσό πιστώνεται στην κάρτα σου, ενώ εάν έχεις πληρώσει με μετρητά, με αντικαταβολή ή έμβασμα, το ποσό πιστώνεται σε τραπεζικό λογαριασμό (Πρέπει να συμπηρώσετε την φόρμα επιστροφής που υπάρχει μέσα στο δέμα σας σε κάθε περίπτωση). Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα έξοδα επιστροφής του δέματος βαρύνουν αποκλειστικά εσένα. Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία γίνεται εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Ο ίδιος θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 5 ευρώ (5€) για όλη την Ελλάδα. Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων πρέπει ο πελάτης να μας γνωστοποιήσει έναν τραπεζικό λογαριασμό, όπου και θα γίνει η κατάθεση πάνω στην φόρμα επιστροφής. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν πραγματοποιούνται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής ή της ΕΛΤΑ Courier και γίνεται χρέωση της εταιρίας bigblu.gr (χρέωση παραλήπτη).

Για την Κύπρο, επέλεξε την εταιρεία ACS COURIER με την οποία σας στείλαμε το δέμα σας και με χρέωση δικία σας

Για οποιδήποτε απορία σε σχέση με τις αλλαγές επικοινωνήστε μαζί μας στο 2254023031 ή μέσω e-mail στο sales@bigblu.gr για την αποφυγή τυχόν λαθών.

Διεύθυνση Επιστροφών:

BIG BLU

Π. Κυδά 110

81400, Μύρινα

Λήμνος

T: +30 22540 23031

Κάθε παραγγελία που φεύγει από τα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος bigblu.gr ελέγχεται εξονυχιστικά, ωστόσο πάντα υπάρχει η πιθανότητα λάθους. Εάν υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν που παρέλαβες, ή στη συσκευασία (ενδεικτικά: αν η συσκευασία είναι σχισμένη ή βρεγμένη), θα πρέπει να κρατήσεις τη συσκευασία ως αποδεικτικό στοιχείο και να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί μας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Η εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε θα παραλάβει το προϊόν με δικά μας έξοδα.

  • Μπορείς να επιστρέψεις το προϊόν που αγόρασες εφόσον είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση, και η συσκευασία του δεν έχει ανοιχτεί με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Ενδύματα και υποδήματα στα οποία έχει αφαιρεθεί το ταμπελάκι, ή που έχουν χρησιμοποιηθεί πέραν της διαδικασίας δοκιμής δεν επιστρέφονται.
  • Για λόγους υγιεινής δε γίνονται δεκτές επιστροφές σε κάτω εσώρουχα (στρινγκ, μποξεράκια, σλιπάκια κλπ). Στα γυναικεία μαγιό με αυτοκόλλητη προστατευτική ταινία και στα σλιπάκια, η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο εάν δεν έχει αφαιρεθεί η ταινία αυτή. Μαγιό μπραζίλιαν, μαγιό στρινγκ και όσα σλιπ μαγιό δεν πωλούνται με προστατευτική ταινία δεν επιστρέφονται.
  • Σε περίπτωση επιστροφής, είναι απαραίτητο να υπάρχει και η απόδειξη αγοράς μέσα στο δέμα.
  • Εφόσον δεν τηρούνται κάποιες ή όλες από τις παραπάνω προϋποθέσεις, το κατάστημα Big Blu έχει δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή του συγκεκριμένου προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, το προϊόν γυρίζει στον αποστολέα του, ο οποίος βαρύνεται με τα έξοδα της αποστολής.
COPYRIGHT © 2020 BIGBLU 2018-9