Bigblu

Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

 
0
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.

Settings 

Όροι Χρήσης

1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε της παραγγελία σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής

Πληρωμή με αντικαταβολή.
Μπορεί να γίνει η πληρωμή της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή (αντικαταβολή), δίνοντας σε μετρητά το ποσό της αξίας της παραγγελίας στην εταιρεία courier που θα παραδώσει το πακέτο σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 1.90 ευρώ (1.90€).
Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πειραιώς : ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:5711-084337-066
IBAN: GR31 0172 7110 0057 1108 4337 066

Εθνική : ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:400/762010-17
IBAN:GR1601104000000040076201017

Alpha: ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:795-002101-037885
IBAN: GR57 0140 7950 7950 0210 1037 885

 Αφότου γίνει η παραγγελία, κάνετε κατάθεση του ποσού σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας προσθέτοντας σχόλιο κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας μας ενημερώνετε με e-mail στο info@bigblu.gr ή τηλεφωνικά στο 2254023031. Αφού ελεγχθεί η κατάθεση και επιβεβαιωθεί το ακριβές ποσό ξεκινάει η αποστολή της παραγγελίας σας. Με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δεν υπάρχει επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής
Η κατάθεση πρέπει να γίνει εντός δύο εργάσιμων ημερών απο την ημέρα που έγινε η παραγγελία σας. Μετά το πέρας των δύο εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως.


Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Πειραιώς, η οποία και εγγυάται για την ασφάλειά της.
Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την τράπεζα Πειραιώς εμποδίζουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.
Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς.
Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Τράπεζας πειραιώς ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.
Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής.

Πληρωμή με PayPal.
To PayPal είναι μία διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών. Η υπ'αριθμόν ένα προτεραιότητα του PayPal είναι η ασφάλεια των χρηστών.
• Παρέχουμε συνεχή και ακατάπαυστη παρακολούθηση των συναλλαγών.
• Ως ηγέτης στην τεχνολογία ασφάλειας, χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνικής πρόληψης της απάτης για να βοηθήσουμε να εξαλειφθεί το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.
• Κάθε συναλλαγή ελέγχεται από κορυφαία στο χώρο και πρότυπα μοντέλα αποκλειστικής εκμετάλλευσης που βοηθούν στην καταπολέμηση της απάτης.
• Αν υποψιαστούμε απάτη ή υποκλοπή ταυτότητας στο λογαριασμό σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αμέσως.
Με τη χρήση του PayPal δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής.


2. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της εποχής και θέλοντας να εξασφαλίσει την γρήγορη παράδοση των προιόντων της, το bigblu.gr συνεργάζεται με τις εταιρείες Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ Courier, τις ταχύτερες μεταφορικές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται σε 1-6 εργάσιμες ημέρες . Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας. 
Με την περάτωση της παραγγελίας, το bigblu.gr αποστέλλει e-mail με τον κωδικό της αποστολής. Με αυτόν τον κωδικό μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέσω του site και να γνωρίζετε που βρίσκεται κάθε στιγμή.
Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης των προιόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.


3. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Στις τιμές του site συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (24%). To bigblu.gr  έχει το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές των προϊόντων της οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. 


4. ΑΛΛΑΓΕΣ
Η αλλαγή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα. Η αλλαγή  γίνεται δεκτή εφόσον πραγματοποιηθεί μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.
Αλλαγή στο νούμερο ή στο σχέδιο. Για αλλαγή σε ένα προϊόν, η πρώτη επιστροφή είναι δωρεάν, ενώ για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα χρεώνεστε τα μεταφορικά.
Αλλαγή λόγω ελαττώματος του προϊόντος ή λάθος σχεδίου. Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.
 
Θα σας παρακαλούσαμε, για τις αλλαγές, να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική ή την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier και όχι κάποια άλλη εταιρία της αρεσκείας σας, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε εσείς τα μεταφορικά έξοδα. Στείλετε το δέμα από την Γενική Ταχυδρομική ή από την ΕΛΤΑ Courier και πείτε να γίνει με χρέωση στo bigblu.gr (ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ) και στη διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω.
Επίσης μπορείτε να καλέσετε την Γενική Ταχυδρομική ή την ΕΛΤΑ Courier και να τους ζητήσετε να έρθουν να παραλάβουν το δέμα από το χώρο σας,χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση. Το τηλέφωνο της Γενικής Ταχυδρομικής είναι  210 4851100 και το τηλέφωνο της ΕΛΤΑ Courier είναι 210 6073000 ενώ επιπρόσθετες πληροφορίες θα βρείτε και στο site http://www.taxydromiki.gr/ είτε στο https://www.elta-courier.gr/
 
Απαραίτητη προϋπόθεση για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος είναι:
α) να μην είναι χρησιμοποιημένο.
β) να μη φέρει εσωτερικές ή εξωτερικές φθορές
γ) να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με την απόδειξη αγοράς του.
δ) για να προστατευθεί το κουτί του προιόντος πρέπει να είναι τυλιγμένο με κάποια σακούλα ή συσκευασία. 
Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιστρέψει το προϊόν που παρήγγειλε εντός 14 ημερών . Ο ίδιος θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 5 ευρώ (5€) για όλη την Ελλάδα. Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων πρέπει ο πελάτης να μας γνωστοποιήσει έναν τραπεζικό λογαριασμό, όπου και θα γίνει η κατάθεση. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν πραγματοποιούνται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής ή της ΕΛΤΑ Courier και γίνεται χρέωση της εταιρίας bigblu.gr (χρέωση παραλήπτη).
Για οποιδήποτε απορία σε σχέση με τις αλλαγές επικοινωνήστε μαζί μας στο 2254023031 ή μέσω e-mail στο info@bigblu.gr για την αποφυγή τυχόν λαθών.

Διεύθυνση Επιστροφών:
Big Blu
Κυδά 110
81400, Μύρινα
Λήμνος


5. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Το bigblu.gr σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο τα δεδομένα σας. Μπορούμε αν μας το ζητήσετε να διαγράψουμε ανά πάσα στιγμή τα δεδομένα σας παρόλο που σε κάθε περίπτωση εγγυούμαστε για την ασφάλεια αυτών.


6. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
Η εταιρεία καθώς επίσης και ο χρήστης-καταναλωτής συνομολογούν και συναποδέχονται για την σωστή και με τα συναλλακτικά ήθη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος-ιστοσελίδας www.bigblu.gr . Ο χρήστης της σελίδας δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ και σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα-ιστοσελίδα www.bigblu.gr για να αποστείλει με e-mail, ή να δημοσιεύσει , ή με κάποιον άλλο τρόπο να δημοσιοποιήσει περιεχόμενο το οποίο είναι συκοφαντικό, βλαβερό, ανήθικο, προσβλητικό, απειλητικό ως προς τους ανήλικους κατά οποιονδήποτε τρόπο, εκφράζει φυλετικές, ρατσιστικές , ή εθνικές διακρίσεις. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων της και χωρίς να έχει αιτιολογήσει νωρίτερα, καθώς και χωρίς να ειδοποιήσει για τις τροποποιήσεις των τιμών.


7. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας bigblu.gr που εδρεύει στη Μύρινα Λήμνου και προστατεύεται από τις διατάξεις τις ημεδαπής και της διεθνούς νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, σημάτων, λογοτύπων, banners, layouts, interface, γραφιστικών σχεδίων, διαφημιστικών ή προωθητικών ενεργειών, ή τροποποίηση, μεταποίηση, παραποίηση, αντιγραφή εν μέρει ή όλο ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για τα έργα που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα χωρίς την ρητή, έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Τυχόν παραβίαση των ανωτέρω η εταιρεία ρητώς επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος για την διεκδίκηση κάθε ζημίας που θα προκληθεί σε αυτήν.

Δελτίο Νέων