CLEARANCE από -44% εώς 31/3/24

:
:
:

Επένδυσε στον εαυτό σου! Όχι στα μεταφορικά!

Εναλλαγή Πλοήγησης
Καλάθι

OVERSHIRT JACKET SELECTED SLHWALTER ERMINE / MULTI BEIGE

Εξαντλημένο
Μόνο %1 έμμεινε
SKU
16085159
Διαθεσιμότητα: ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Δωρεάν Αποστολή
σε όλη την Ελλάδα

Δυνατότητα αγοράς
με αντικαταβολή

Η αλλαγή προϊόντων είναι
δωρεάν για όλη την Ελλάδα

Περισσότερες πληροφορίες
  • Είναι επενδεδυμένο και κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο μαλλί, καθιστώντας το αρκετά ζεστό για ψυχρές νύχτες αλλά αρκετά ελαφρύ για την ηλιοφάνεια στα τέλη του καλοκαιριού. Είναι επίσης μια πρακτική επιλογή με πολλές τσέπες για να αποθηκεύετε τα πράγματά σας. Θα το φορούσαμε πάνω από ένα t-shirt, ένα παντελόνι και ένα ζευγάρι moc-toe μπότες.
  • Κανονικός γιακάς
  • Κουμπιά μπροστά
  • Πεσμένοι ώμοι
  • Μακριά μανίκια με κουμπωμένες μανσέτες
  • Patch τσέπες με πτερύγια στο στήθος
  • Κρυφές πλαϊνές τσέπες
  • Εσωτερική τσέπη με φερμουάρ
  • Ραμμένη λεπτομέρεια στο πίσω ζυγό
  • Φόδρα
  • Χαλαρή εφαρμογή
  • Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας εξοικονομεί φυσικούς πόρους και μειώνει την ποσότητα των απορριμμάτων.
  • Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο μαλλί. Το ανακυκλωμένο μαλλί εξοικονομεί φυσικούς πόρους και μειώνει την ποσότητα των κλωστοϋφαντουργικών απορριμμάτων.
Περισσότερες πληροφορίες
BRANDS SELECTED
ΧΡΩΜΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ
Πληροφορίες μεταφορικών
Για την Ελλάδα
Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται σε 1-6 εργάσιμες ημέρες με ΕΛΤΑ courier ή Γενική Ταχυδρομική. Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Για την Κύπρο
Για αποστολές προς Κύπρο κάτω των 180€, το κόστος αποστολής είναι 9.90€ και για αποστολές άνω των 180€ είναι Δωρεάν. Οι αποστολές προς την Κύπρο γίνονται με την ACS courier.
Τι κάνω σε περίπτωση που επιθυμώ να αλλάξω το προϊόν;
Για την Ελλάδα
Για να επιστραφεί το προϊόν στo BIGBLU.GR , επικοινωνείς με το υποκατάστημα της εταιρείας “Eλτα Courier” που σε εξυπηρετεί και αποστέλλεις το δέμα στην διεύθυνση Π. Κυδά 110 81400 Mírina, Limnos, Greece, Tηλ. (+30) 2254023031. Η επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος μπορείτε να την πραγματοποιήσετε σε διάστημα 14ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η πρώτη αλλαγή για αποστολές εντός Ελλάδος γίνεται δωρεάν ενώ για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα χρεώνεστε τα μεταφορικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών προκειμένου να καταχωρηθεί νέα παραγγελία αλλαγής. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής που θα συνοδεύει το είδος που επιστρέφετε. Τα προϊόντα και οι συσκευασίες τους θα πρέπει να είναι άθικτα για να γίνουν αποδεκτά και να συνοδεύονται από τα παραστατικά τους.

Για την Κύπρο
Επέλεξε την εταιρεία ACS COURIER με την οποία σας στείλαμε το δέμα σας και με χρέωση δικία σας, σε περίπτωση που επιλέξεις άλλη εταιρεία για την επιστροφή, ή στην περίπτωση επαναλαμβανόμενων αλλαγών που αφορούν την ίδια παραγγελία, τα έξοδα σας βαρύνουν αποκλειστικά και διαφοροποιούνται ανάλογα με την εταιρεία, το βάρος του δέματος κλπ. Η αλλαγή γίνεται δεκτή εφόσον πραγματοποιηθεί μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής που θα συνοδεύει το είδος που επιστρέφετε. Τα προϊόντα και οι συσκευασίες τους θα πρέπει να είναι άθικτα για να γίνουν αποδεκτά και να συνοδεύονται από τα παραστατικά τους.
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών

Η αλλαγή προϊόντων είναι
δωρεάν για όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Αποστολή
σε όλη την Ελλάδα

Δυνατότητα αγοράς
με αντικαταβολή

COPYRIGHT © 2020 BIGBLU 2018-9